Mathias Carrein

Advocaat - vennoot

Mathias is een gedreven advocaat met een brede expertise in o.a. het strafrecht, het verkeersrecht en het aansprakelijkheidsrecht. Hij behaalde zijn diploma aan de KU Leuven. 


Bij Mathias kan je rekenen op vlotte en duidelijke communicatie als basis van de samenwerking. Hij bijt zich vast in elk dossier én kent zijn dossiers door en door. Het spreekt voor zich dat deze grondige dossierkennis tot uiting komt tijdens zijn pleidooien voor de rechtbank. Eerlijk, correct en doordacht  advies is zijn handelsmerk. 


Net als Charlotte beschikt Mathias over het getuigschrift "Supralat-Salduz Verhoorbijstand". Hij heeft eveneens de "Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken" gevolgd. Dit geeft hem de mogelijkheid om zijn cliënteel bij te staan in een procedure voor het Hof van Cassatie, het hoogste Rechtscollege van België. 
Coming together is a beginningstaying together is progress, and working together is success.” 

Henry Ford


Charlotte De Smet

Advocaat - vennoot

Charlotte is een sociaal geëngageerde advocate gespecialiseerd in o.a. het aansprakelijkheidsrecht, het familierecht en het verkeersrecht. Zij behaalde haar diploma aan de KU Leuven.  


Charlotte staat voor een persoonlijke én professionele aanpak met een pragmatische touch. Haar hands-on mentaliteit uit zich niet enkel in de snelle en efficiënte aanpak van dossiers maar ook in de vlotte communicatie met cliënten en partners. Met Charlotte heb je niet enkel een betrouwbare rechtgenoot, maar evenzeer een toegankelijke partner die bemiddelt wanneer dit mogelijk is. 


In 2020 behaalde Charlotte het getuigschrift "Supralat Salduz verhoorbijstand". Deze opleiding laat haar toe om tijdens een verhoor bij de politie en/of onderzoeksrechter actief bijstand te verlenen, teneinde de rechten van verdediging van haar cliënteel maximaal te garanderen. 


In haar vrije tijd maakt ze deel uit van een muziekband en doet ze graag nieuwe ervaringen op.